Kennis en advies

Ferm O Feed en PHC fuseren naar Den Ouden GrowSolutions

Den Ouden Ferm O Feed en Plant Health Cure (PHC) gaan fuseren. Per 30 januari 2023 gaan onze bedrijfsonderdelen samen verder onder de naam Den Ouden GrowSolutions. Met de fusie bundelen we de krachten van twee vergelijkbare organisaties tot één sterk team.

 

Krachten bundelen

Den Ouden Ferm O Feed is al bijna dertig jaar onderdeel van Den Ouden, PHC sinds 2021. Beide divisies zijn gespecialiseerd in bodemverbetering en -vruchtbaarheid en bieden oplossingen om plantgroei te stimuleren (GrowSolutions). Ferm O Feed ontwikkelt organische meststoffen en biostimulanten en distribueert deze naar 75 landen wereldwijd. PHC is specialist en koploper op het gebied van mycorrhiza-technologie en bodembiologie. De kennisorganisatie levert plantaardige meststoffen, nuttige bodemschimmels en -bacteriën die bodem en planten weerbaar maken en beter laten functioneren.

We bundelen nu de krachten van twee vergelijkbare organisaties tot één krachtig team. We verbinden de commercie en het internationale netwerk vanuit Ferm O Feed met de waardevolle kennis over product en toepassing vanuit PHC. We worden een one-stop-shop waar men voor alle diensten, expertise en product(toepassing) wat betreft bodemverbetering terecht kan bij één aanspreekpunt in plaats van twee.

 

Weinig gevolgen voor relaties

De fusie heeft vooralsnog weinig gevolgen voor relaties. De handelsnamen Ferm O Feed en PHC blijven permanent bestaan. Ook het productportfolio en de labels op producten, blijven voor nu hetzelfde. Bestaande afspraken en overeenkomsten blijven gehandhaafd.

 

Productielocatie Den Ouden GrowSolutions

De productielocatie van Den Ouden GrowSolutions is gevestigd op de huidige productielocatie van Ferm O Feed in Helmond. De productielocatie van PHC in Oisterwijk is vanaf heden gesloten en bevindt zich nu ook op de productielocatie in Helmond.

Mocht u vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag op beurzen HortiContact 2023 in Gorinchem en Fruit Logistica 2023 in Berlijn. Heeft u voor die tijd dringende vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze sales support agent Paul den Ouden via p.denouden@fermofeed.com of +31735431025.