White-label productie

Wilt u uw productassortiment aanvullen met 100% plantaardige meststoffen en bodemverbeteraars? Maak gebruik van onze expertise en productiefaciliteiten en kies voor PHC white-label producten. U kunt onze bestaande producten direct in uw assortiment opnemen, óf een product op maat samenstellen. NPK waardes, hoeveelheden en verpakkingen kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast.

Wij nemen de ontwikkeling en productie voor onze rekening en ondersteunen u waar mogelijk. U slaat het langdurige proces van productontwikkeling, testen, certificering en productie over en kunt direct uw eigen hoogwaardige meststoffen en bodemverbeteraars aanbieden.

White label en private formuleringen zijn bespreekbaar en afhankelijk van volume.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Export

PHC producten worden over de hele wereld toegepast. Wij exporteren onze producten succesvol naar dealers, wederverkopers en eindgebruikers in 37 landen. Wij werken doorlopend aan het uitbreiden van registraties en toelatingen in landen over de hele wereld. Door onze jarenlange ervaring met export kunnen wij u begeleiden in de verzorging van transport, verzekering en registratie. Uiteraard verzorgen wij de nodige exportdocumentatie: Oorsprong documenten, fytosanitaire certificaten, EUR1 certificaten, uitvoerdocumenten, etc.

De onderstaande PHC producten zijn uitermate geschikt voor export:

Fulvic25

Natuurlijke, 100% oplosbare chelator bestaand uit fulvine en humine verkregen uit het Nederlandse drinkwater. Deze biostimulant zorgt voor verbeterde kieming en scheutvorming. Fulvic 25 heeft een hoge pH, hoog fulvine gehalte, sterk chelerende eigenschappen en stimuleert het bodemleven. Het zorgt voor een betere opname van alle vastgelegde mineralen in de grond.

 • Verkrijgbaar in jerrycans (20 liter) en IBC`s (1000 liter)

 

Meer over Fulvic 25

OPF 11-0-5 Granulaat

OPF granulaat is een natuurlijk product waarbij geen conserveringsmiddelen zijn gebruikt. De ronde vorm waarborgt een goede strooibaarheid op het land.

 • Inhoud: N 11% P 0% K 5%, Aminozuren: 10%.
 • Verkrijgbaar in zakken van 25 kg (32 zakken per pallet = 800 kg), en in BigBags van 900 kg.

 

Meer over OPF 11-0-5 Granulaat

OPF 7-2-3

OPF 7-2-3 is een zeer effectieve (blad)meststof die N-P-K, aminozuren en sporenelementen combineert. Deze vloeibare meststof bestaat uit 100% plantaardige ingrediënten en bevat een hoog gehalte aan glutaminezuur. OPF 7-2-3 ontstresst de plant en is perfect geschikt als groeimeststof en bodemverbetering.

 • Inhoud: N 7% P 2% K 3%, Aminozuren: 20%.
 • Verkrijgbaar in jerrycans (20 liter) en IBC`s (1000 liter)

 

Meer over OPF 7-2-3

OPF 5-2-5

OPF 5-2-5 is een zeer effectieve (blad)meststof die N-P-K, aminozuren en sporenelementen combineert. Deze vloeibare meststof bestaat uit 100% plantaardige ingrediënten en bevat een hoog gehalte aan glutaminezuur. OPF5-2-5 ontstresst de plant en is perfect geschikt als groeimeststof en bodemverbetering.

 • Inhoud: N 5% P 2% K 5%, Aminozuren: 17%.
 • Verkrijgbaar in jerrycans (20 liter) en IBC`s (1000 liter)

Meer over OPF 5-2-5

OPF 4-2-8

OPF 4-2-8 is een zeer effectieve (blad)meststof die N-P-K, aminozuren en sporenelementen combineert. Deze vloeibare meststof bestaat uit 100% plantaardige ingrediënten en bevat een hoog gehalte aan glutaminezuur. OPF 4-2-8 ontstresst de plant en is perfect geschikt als groeimeststof en bodemverbetering.

 • Inhoud: N 4% P 2% K 8%, Aminozuren: 14%.
 • Verkrijgbaar in jerrycans (20 liter) en IBC`s (1000 liter)

Meer over OPF 4-2-8

Yuccah

De natuurlijke uitvloeier Yuccah ondersteunt efficiënt gebruik van water en verbetert de waterdoorlatende eigenschappen bij droogte. Natuurlijke suikers uit het extract stimuleren de groei van positieve bodembacteriën. Yuccah is niet schadelijk voor planten, veroorzaakt geen bladverbranding of stress.

 • Toepasbaar onder warme en zonnige omstandigheden
 • Vermindert bodemverdichting
 • Verbetert wateropname bij droogte
 • Zorgt voor een goede spreiding van water en meststoffen

Meer over Yuccah

Wilt u meer weten over export of white-label PHC producten?

Neem contact met ons op Bekijk ons productassortiment