Vernieuwde OPF Vloeibaar

Bij PHC zijn we continue bezig met productontwikkeling ter optimalisatie van onze producten. Door een grote verbeterslag in het productieproces is de stabiliteit en verspuitbaarheid van OPF significant verbeterd!

  • Verwerkt op 200 micron deeltjesgrootte
  • Te combineren in praktisch alle spuitsystemen
  • Betere stabiliteit van de formulering
  • Een goede keuze in elke tankmix

Om de impact van het spuiten van gewasbeschermingsmiddelen te verminderen wordt deze vaak gecombineerd met het spuiten van OPF 7-2-3. Deze plantaardige meststof ontstresst het gewas, minimaliseert groeivertraging en ondersteunt een gezonde groei.

Gratis T-shirt bij bestelling OPF

Een Soil Man en een Lady of Soil staan stevig in hun laarzen en zijn niet bang voor vieze handen. Ze staan met beide benen op de grond en zijn trots op hun mooie, eerlijke producten. Ben jij een Soil Man of Lady of Soil? Dan kun je niet zonder Soil Man / Lady of Soil t-shirt!

Bij elke bestelling OPF vloeibaar krijg je een gratis ‘I`m a Soil Man’ of ‘Lady of Soil’ t-shirt. Plaats je bestelling, vul in dit formulier je gegevens in, kies je t-shirt (m/v) en je ontvangt jouw gratis t-shirt binnen 2 weken bij je thuis!

Ja ik wil zo`n t-shirt!

OPF zeer geschikt voor bladbemesting

In gesprekken over bladbemesting rijst vaak de vraag of deze teeltmaatregel zin heeft. De opname van mineralen is immers het werk van de wortels. Dat klopt, maar ook het blad levert een behoorlijke bijdrage. Het blad van de meeste plantensoorten is zelfs zeer geschikt voor de opname van water, aminozuren en mineralen. Bladbemesting met plantaardige aminozuren en specifieke voeding  helpt het gewas om meer kwalitatieve suikers en eiwitten te produceren. De aminozuren zijn direct opneembaar en leveren het gewas vrij opneembare energie op. Bladbemesting is een effectieve maatregel die de mogelijkheid geeft om te sturen op zaken als uniforme vruchtvorming, bladkwaliteit, gewas kleur, aantal knoppen en plantweerbaarheid.

Met de juiste bladmeststof geeft u uw gewas een sterke voorsprong.

Lees alles over bladbemesting

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail Bel +31 (0)13 7 200 300